Blog

Welkom op onze blog! Met onze posts proberen we je zo goed mogelijk te helpen aan leuke en handige informatie. Denk hierbij aan soorten en kleuren kralen, verschillende technieken of meer over hulpmiddelen, die het makkelijker maakt.

Klik hier om altijd onze laatste blogs te lezen. Zo blijf je altijd up-to-date van de nieuwste informatie die we delen.

Ben je vooral fan van de Miyuki kraaltjes? Klik dan hier voor Miyuki om naar de blogs te gaan, die je meer vertellen over de kleurtypes, de maten van de kralen en allerlei technieken die je kunt gebruiken.

Zoek je inspiratie, lees dan onze Interview met.. bekende designers. Zij vertellen je over hun aanpak en je leert echt hun eigen stijl hiermee goed kennen. Daarnaast delen we hier allerlei YouTube video’s met leuke armbanden of kettingen in veel verschillende stijlen. Of als je meer een boekenfan bent, klik dan hier voor boekentips.

Ook als je net start, is het soms lastig te weten welke dingen je allemaal nodig hebt. Kijk dan eens naar deze blogs Informatie over…, waarin we de beginselen uitleggen.

En mis je hierin nog iets, laat het dan zeker weten. Want dan gaan we voor je aan de slag en zorgen we snel voor een blog hierover. Mail dan naar info@creadream.nl.

Groeten van ons allemaal!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tips en trucs over kralen