Over CreaDream blog

Welkom op de weblog van CreaDream. Hier kun je regelmatig posts vinden door Sandra (eigenaresse), collega’s en gastbloggers. Denk bijvoorbeeld aan tutorials, tips, kijkje achter de schermen, meekijken met iemands creatie, kortom alles wat met kralen te maken heeft. Heb je vragen, speciale verzoeken of ideeën, schroom niet en mail het naar info@creadream.nl.

9 gedachten over “Over CreaDream blog”

 1. Leuk een Creadream blog. Vooral leuk om iets over het ontstaan van Creadream en jezelf te lezen!
  Zo krijg je een beetje een beeld wie Sandra is. En ik begrijp dat je, ondanks dat je een eigen webshop runt, net als alle hobbyisten altijd op zoek bent naar meer, meer, meer!!! Dat is wel een fijne gedachte, want soms denk ik dat ik de enige ben die nooit genoeg heeft. 
  Mijn grootste liefde zijn Miyuki seed beads, direct gevolgd door delica’s. Hoewel ik niet alle kleuren mooi vind. Geel en oranje zul je niet veel in mijn huis tegenkomen.

 2. Leuke blog!! Ik vind het kijkje achter de schermen erg leuk, ook grappig dat ze allemaal het kraal virus hebben. Mijn boeken koop ik nu via bookdepository en dat bevalt uitstekend, heb nog geen grote collectie maar wel een paar favorieten. Ik heb geprobeerd de Poolse versie van beading te krijgen maar zelfs in Polen kon die niet gevonden worden. Ik kijk wel tijdens vakantie of ik iets kan vinden voor mijn hobby, je weet maar nooit.

  Ik houd de blog in de gaten vanaf nu!

 3. Wat een leuke blog, veel info en een kijkje achter de schermen.
  Wat zou ik graag eens in jullie magazijn willen ” gnúven” ( dit is Fries voor rondkijken, grasduinen zoiets) Ik ben al een paar jaar verslaafd aan kralen en voor mij is het ontspanning om ’s avonds na een zware werkdag lekker met kraaltjes te spelen. Mijn favoriete kraaltjes zijn toch de delicas en rocailles. Dat hebberige herken ik wel, als ik een bestelling doe koop ik toch altijd meer dan ik op dat moment echt nodig heb.
  Groeten uit Friesland; Tsjitske

 4. Giveaway of niet….dit is echt een heel leuk blog! Mijn hobby’s zijn origami, borduren en kralen rijgen. Ik kan vaak niet kiezen wat ik ga doen. Mijn liefste kralen zijn Miyuki nummer 15. Hoe kleiner hoe beter. Ik hou ook van kleine dingetjtes borduren of vouwen. Sinds een jaar heb ik een blog: http://www.goedesier2015.blogspot.nl waar ik mijn geknutsel op zet.
  Ik kijk graag op blogs als deze om inspiratie op te doen en me te vergapen aan de prachtige dingen die veel mensen kunnen maken.

 5. ik ben ooit begonnen met het maken van een wrap (tussen leer geregen kralen) en dit heeft geresulteerd dat ik nu 3 ladenkasten vol met kralen – leer- bedels ed rijker ben. Ik vond in creadream een fijne leverancier van leer, miyuki kralen …mooie kwaliteit en een hele fijne service. ook fijn dat alles zo snel geleverd wordt want als ik een idee heb wil ik dit zo snel mogelijk ten uitvoer brengen… Omdat ik nu zoveel maak en dit onmogelijk allemaal kan omdoen en houden sta ik af en toe op braderieen om zo mijn spulletjes te verkopen en daarvoor weer nieuwe kralen en benodigdheden kan aanschaffen .. ook deze blog geeft inspiratie en is leuk om te lezen wat er allemaal op kralengebied gebeurd

 6. Hoi Sandra,
  Superleuk allemaal! Als je begint met sieraden maken begin je groot en simpel en ga je steeds kleiner, dus miyuki!!! En die vindt je bij jou! Zoveel kleuren en soorten geweldig. Hoe kleiner hoe leuker. Ook ik ben hebberig, maar bovenstaande lezend ben ik blij dat ik niet de enige ben (dat dacht ook ik altijd). Ik vind je winkel geweldig met een super goede zoekmachine. Complimenten. Ik ga je blog volgen.

 7. Ik wil je complimenteren met de leuke blog. Ik zal er zeker vaak gebruik van maken. Sinds een paar maanden ben ook ik gegrepen door het kralenvirus. Op het moment maak ik geweven kralenarmbandjes van miyuki rocailles 11/0. Het zijn dan wel kleine kraaltjes maar heel fijn om mee te werken. Jullie hebben zoveel keus in mooie kleuren dat ik best al heel vaak bij jullie kralen besteld heb. Kan er niet genoeg van krijgen! Hoe meer hoe beter! Jullie service is geweldig . Valt helemaal niets op aan te merken. Ga zo door!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tips en trucs over kralen