Interview met.. Natasha Mulder
Categorieën

Interview met.. Natasha Mulder

Dankjewel Natasha (zoownatas) dat je een interview met ons wil doen.
Je gehaakte sieraden zijn erg leuk! Zelf handgemaakt iets maken is duidelijk jouw passie! 🙂

Waar haal je je inspiratie vooral vandaan?
Ik ben echt een maker en zelfdoener: iets zien, heel goed kijken en er een eigen draai aan geven. Dat geld vooral met handwerken (haken en breien).

Hoe gaat het ontwerpen bij jou? Hoe ontstaan jouw ideeën?
Verschillende technieken combineren vind ik heel leuk, bijv. een gezichtje schilderen en dan het haar needle-punchen of er een randje aan haken.

Hoe heb je deze varianten ontdekt of bedacht?
Handwerken wordt al zolang gedaan en door heel veel mensen. Het is bijna onmogelijk om nog iets nieuws te bedenken. Daarom vind ik een eigen stijl hebben, dus heel belangrijk. Zeker als je je eigen producten wil verkopen of laten zien.

Welke techniek is echt jouw favoriet of wisselt het waar je graag je tijd in stopt?
Ik heb eigenlijk geen favoriete bezigheid; ik vind alles leuk.
Vaak zit ik in een fase die zich afwisselt. In welke fase ik nu zit is veel priegelhaken (Oya haken: een traditionele naaldkunst).
Ook hier probeer ik mijn eigen stijl te creëren door veel vrolijke kleuren combinaties te gebruiken. Ik gebruik verschillende materialen bij elkaar tijdens het haken. Daar voeg ik kralen toe. Ik ben verliefd op de Miyuki rocailles 11/0. Ze zijn mooi van vorm en de kleuren blijven mooi. Hoe frustrerend is het als je uren hebt gehaakt en je kraaltjes worden kaal. Kwaliteit is zo belangrijk en zeker als je veel uren in je werk steekt, wil je dat het mooi blijft.

Welke trucjes gebruik je zoal voor kleurcombinaties?
Mijn tip: gewoon doen en dan staat het heel vrolijk!  Een voorbeeld van een combinatie die ik leuk vind, is: paars met geel en rood met turquoise.

Hieronder vind je een paar mooie, kleurrijke creaties die Natasha gemaakt heeft.

Bedankt Natasha voor je leuke verhalen en uitleg over jouw passie en manier van werken.
Ben je nieuwsgierig geworden naar meer creatieve ideeën en creaties van Natasha? Volg haar dan op haar  instagram of facebook.

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *