Videotutorials ter Inspiratie – Bloemetjes
Categorieën

Videotutorials ter Inspiratie – Bloemetjes

Onderstaande tutorials hebben wij verzameld ter inspiratie om leuke sieraden te maken!

Dit zijn leuke, fijne armbandjes van Beadiful Nights die makkelijk te maken zijn en ook leuk zijn om weg te geven. De rocailles worden gecombineerd met superduo’s, waarvan je niet heel veel van nodig hebt, dus ook handig om restjes op te maken. En onderling kun je ze ook nog eens goed met elkaar te combineren.


Hieronder hebben we een tutorial van BijuTeo met een mooie opvallende ketting met deze kleuren. Maar je kunt hem natuurlijk ook in mooie, zachte tinten gemaakt worden, bijvoorbeeld zachtroze met zilver en hematiet.

Je rijgt de bloemen afzonderlijk met 11/0 rocailles, waarna je ze aan elkaar rijgt om een ketting te maken. En dit maakt het natuurlijk ook heel geschikt voor een armband of een paar oorbellen.


Deze oorbellen van Mostacilla Naeli passen mooi bij de ketting hierboven en zou zeker goed bij elkaar gedragen kunnen worden. Het is een Italiaanse uitleg, maar de beelden zijn scherp en goed te volgen, dus je kunt goed zien hoe er geregen moet worden.


En tot slot een armband van Jill Wiseman in net weer een andere stijl, namelijk netting en fringe. De armband zelf is in netting geregen en hierop zijn speelse bloemen en takjes bevestigt.

Ook weer een leuk project om laatste kleurtjes te gebruiken. Jill Wiseman is sowieso erg leuk om verder te kijken wat ze allemaal maakt en uitlegt.


Veel plezier hiermee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *