Terug in de tijd: mijn eerste ‘magazijn’
Categorieën

Terug in de tijd: mijn eerste ‘magazijn’

Tijdens het uitzoeken van oude foto’s kwam ik nog foto’s tegen van mijn eerste ‘magazijn’ meer dan 12 jaar geleden. 🙂 Ik was toen 22 en woonde nog bij mijn ouders. Kijk mee naar de foto’s!

Ik deelde mijn kamer met mijn oudere zus, gelukkig bleef haar bed nog staan toen ze het huis uit ging, want die kwam jaren later goed van pas als ’tafel’ voor mijn kralen. 😉 Onder het bed stonden ook kralen, tja je moest ze ergens kwijt…

nadetroep-1

De plastic bakjes zijn oorspronkelijk bedoeld voor bijvoorbeeld de afhaalchinees maar hee, de kralen pasten er ook prima in. Nee, we hoefden niet iedere dag Chinees eten te halen om genoeg bakjes te verzamelen, we hebben het gewoon bij de verpakkingsgroothandel ingekocht. 😉

magazijntje-voor-overgang-nieuwe-shop-6

Als je goed kijkt bij onderstaande foto zie je kleine stickertjes op het bakje met daarop een nummer. Dat was de volgnummer van alle artikelen van mijn webwinkel. Er waren zo te zien 3 artikelen per bakje, tja als je niet veel bakjes hebt moeten er maar meerdere artikelen per bakje. 😉

magazijntje-voor-overgang-nieuwe-shop

Aan de andere kant van mijn kamer stonden ook artikelen. Ik denk dat er aardig wat knuffels weggestuurd waren naar de kringloopwinkel om ruimte te maken voor kralen.

nadetroep-4

Uiteindelijk mocht ook het matras naar de kringloopwinkel 😉 want hierdoor konden er kratten op het bed geplaatst worden. Mijn vader zorgde voor stevige, grote planken, zodat de bakjes op de kratten stonden. Was het bakje leeg, dan kon je de krat naar voren schuiven om het bakje meteen weer bij te vullen.

oude-zoldermagazijn-9

Toen ook dat allemaal vol stond heb ik de voorzolder ingepikt. Ok, het pakken van bestellingen ging beetje lastig, maar ja, alles om nog meer kralen in te kunnen kopen.

oude-zoldermagazijn-7

Vooral deze foto brengt me terug in de tijd. Als je goed kijkt zie je nog een oude Nokia telefoon naast de toetsenbord en vooral de oude monitor valt me op. 🙂

nadetroep-6

Uiteindelijk stonden de kralen echt overal. Tja wat doe je dan, assortiment niet meer uitbreiden of toch nog verder in het huis zoeken naar ruimte voor kralen….Ik denk dat je al kan raden wat daarna gebeurde. 😉

oude-zoldermagazijn-10

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *