Videotutorials ter Inspiratie – Veel varianten
Categorieën

Videotutorials ter Inspiratie – Veel varianten

We hebben weer enkele youtube-tutorials verzameld ter inspiratie. Weer allemaal soorten en maten voor iedereen.

Dit is een video van Özlenen Tasarım met een heel subtiele ketting gemaakt van delica’s.


Hieronder een video van Kara’s jewelerry Vlog met peyotearmband, waarop  over de hele breedte sliertjes worden toegevoegd. Hierin kun je dan ook weer een kleurenpatroon in verwerken.


Dit is een video van The corner of craft met een lief armbandje dat heel eenvoudig te maken is. Het wordt gemaakt met rocailles en omdat je eindigt met een een enkele rij kralen is het heel makkelijk om er een slotje aan te bevestigen.


Dit is een video van Beadshopdatcom met een variant van de Chan Luu armbanden. Je rijgt bij deze armband meerdere rocailles op elkaar en je kunt met deze armbanden natuurlijk ook andere kralen gebruiken.


Dit is een video van Beadifulnights , waarbij de verschillende kleuren een heel ander effect geven in deze armbandjes. Tip: gebruik bij deze armbandjes dikkere fireline, zodat het mooi stevig wordt.


Dit is een video van Sonysree Creations met een heel lief armbandje dat heel eenvoudig te maken is. Het lijkt moeilijker dan dat het is. Een mooie combinatie van rocailles 11/0 en 6 mm parels met de square stitch gemaakt. Belangrijk hierbij is dat je het draad steeds goed aantrekt.


Dit is een video van BijuTeo Beading met een mooie ketting van rocailles en grotere kralen. Er worden kralen van 4x6mm gebruikt, maar het kan ook met ronde kralen van 4 of 5 mm.


Dit is een video van DIY with Bhabana met ook een lief en eenvoudig armbandje. Deze is leuk om eens met de kinderen te maken, zo kunnen ze de kralen goed leren kennen.


Dit is een video van Kara’s jewellery Vlog met een grappig armbandje in verschillende kleuren. Ook deze is gemaakt met de ladder stitch, dus heel snel klaar, dus ideaal om op het laatste moment nog te matchen met je kleren.

Heel veel plezier ermee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *