En de gelukkige winnaars van onze Welkom-give-away zijn…
Categorie├źn

En de gelukkige winnaars van onze Welkom-give-away zijn…

Allereerst willen we iedereen bedanken voor de leuke reacties! Erg leuk om te lezen dat vrijwel iedereen dezelfde reden opgeeft, namelijk de ontspanning die het geeft. A bead a day keeps the stress away, oftewel een kraal per┬á dag houdt je aan de lach. ­čśë

Omdat we het erg leuk vinden dat er zoveel reacties waren hebben we besloten 3 in plaats van 2 prijzen samen te stellen. Via de handige ‘pick giveaway winner’ plugin van wordpress hebben we 3 winnaars getrokken uit alle comments op onze Welkom post. Lees verder om te zien wie de winaars zijn!

Schermafdruk 2016-02-23 15.18.02

Gefeliciteerd Gertie, Tessa en Esther! Wij zullen eens kijken wat er zoal al was besteld en welke verrassingen van ons dus van pas zouden kunnen komen. De verrassingen komen jullie kant op!

Verder voor iedereen, happy beading!

019ede29f9ae117014ec710ac1fa912d

4 reacties

  1. De postbode heeft zojuist het pakketje gebracht. Helemaal super! Nogmaals dankjewel, hier kan ik weer mooie dingen van gaan maken ???

    1. Fijn dat je er blij mee bent! Veel plezier ermee! Mocht je keer tijd hebben foto te maken van wat je er zoal mee maakt of als het is uitgesorteerd in je verzameling, zou leuk zijn voor op de blog. ­čÖé

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *