Kandelaars van Delica’s en Swarovski
Categorieƫn

Kandelaars van Delica’s en Swarovski

De feestdagen komen weer steeds dichterbij! En hierdoor zien we ook altijd een grotere verandering in de sieraden die gemaakt worden. šŸ™‚ Per seizoen is het natuurlijk al anders, maar rond deze tijd komen we de mooiste kerststerren, theelichthoudertjes, engeltjes en kaarsenstandaarden tegen.

Ine Vossen heeft ons deze foto gestuurd van prachtige kandelaars naar het betaalde patroon van Teresa More. Naast deze tutorials heeft Teresa nog vele andere tutorials op de site staan.

Ine, hartelijk dank voor het delen van je foto!

Prachtige kandelaars in allerlei kleuren

Heb je hulp nodig bij je kleurkeuze, laat het ons dan gerust weten via info@creadream.nl. Op deze pagina kun je ook een mooi overzicht zien van alle kleuren die we online hebben, en op deze pagina zie je ze gegroepeerd per kleur, zodat je ze onderling goed kunt vergelijken. Je vindt beide links in het paarse menu van CreaDream, onder het kopje Inspiratie.

En als je zelf ook creaties hebt met een mooie kleurencombinatie, waarvan je ook de gebruikte kleurnummers nog weet, dan nodigen we je van harte uit om dit te delen op Miyukibeading.com. Zo creƫren we met zijn allen een superleuke en handige database, die anderen weer kan inspireren!

Heb je nog andere tips, we horen het graag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *