Categorieën

Het team van CreaDream

Mogen we aan u voorstellen, het team van Creadream! Ons team bestaat uit alleen maar dames, een gezellige boel waar hard gewerkt wordt. Lees verder voor een introductie!

groepsfoto2015

Naam: Sandra Bouw
Wat doe ik bij Creadream: als eigenaar heel divers. Favoriete bezigheden zijn het verbeteren van de website en het uitbreiden van het assortiment. Op blogpost ‘Wie is Sandra Bouw’ kun je meer info vinden.

sandra2`

 Naam: Susanne
Wat doe ik bij Creadream:
Mailtjes en telefoontjes, ordercontrole, terugzendingen afhandelen, aansturen van de inpaksters, inkoop en nog veel meer.
Welke kralen vind ik het leukst:
Ik ben verliefd op Miyuki Delica kralen, er zijn zoveel kleuren! Ik maak zelf veel geweven armbandjes en ik vind het leuk om allerlei pastelkleurtjes met elkaar te combineren.

 susanne2

Ik ben sieraden gaan maken omdat ik vooral heel enthousiast werd over de vele soorten en kleuren kralen. Vooral de Miyuki kralen vind ik erg mooi. Er is zoveel keuze in kleuren! Ik hou zelf van mooie pastelkleuren maar ook van hele felle kleuren, zoals neon. Hoe meer armbanden ik maak, des te mooier en beter ze er uit komen te zien. Ik heb aldoende al veel geleerd over het afwerken van de armbanden. Zo heb ik bijvoorbeeld ontdekt dat ik voor geregen armbanden het beste staaldraad kan gebruiken in combinatie met knijpkralen en eventueel kalotjes, in plaats van rijgdraad met knijpkralen.(dat gaat namelijk schuiven) Ook het afwerken van de geweven Miyuki armbanden gaat steeds beter. Het is leuk om verschillende soorten Miyuki te combineren, bijvoorbeeld Tila’s met delica’s. Dat geeft een mooi effect. En op het weefraam is het zeer eenvoudig werken. Door middel van tips op kralen.com, youtube en pinterest, heb ik heel veel geleerd over afwerktechnieken.

Naam: Sylvana
Wat doe ik bij Creadream: Orders lopen, ordercontrole, fotograferen van nieuwe producten, nieuwe producten online zetten en opbergen, voorraad controle.
Welke kralen vind ik het leukst: Miyuki Delica’s 8/0 en Tila’s x5 mm.

sylvana2

Ik ben al meer dan een jaar werkzaam bij CreaDream. Ik heb het hier heel erg naar mijn zin en ben sinds kort ook zelf sieraden aan het maken. Ik ben vooral bezig met het nakijken van de orders  die door mijn andere collega’s worden gelopen. Ook ben ik bezig met het foto’s maken van de producten die wij bij CreaDream verkopen. Ik zet deze dan online zodat de klant het kan kopen.

Ik ken het hele assortiment uit mijn hoofd. Ook als er weer nieuwe producten worden geleverd zorg ik dat deze producten zo snel mogelijk te kopen zijn. Ook zorg ik ervoor dat de voorraad weer klopt en het magazijn er weer top uit ziet! Verder zorg ik dat het hier op rolletjes loopt , en we zoveel mogelijk klanten tevreden kunnen stellen!

Naam: Tessa
Wat doe ik bij Creadream: Orders lopen, ordercontrole, kralen verpakken, schrijven voor de blog.
Welke kralen vind ik het leukst: Miyuki delica’s 11/0 en Tjechisch facet kralen.

tessa2

Naam: Julia
Wat doe ik bij Creadream: Orders lopen, kralen verpakken
Welke kralen vind ik het leukst: Miyuki kralen en Tila’s.

julia2

Naam: Luna
Wat doe ik bij Creadream: Orders lopen, kralen verpakken

luna2

Naam: Demi
Wat doe ik bij Creadream: Orders lopen, kralen verpakken

demi2

Ik ben al meer dan een jaar werkzaam bij Crea Dream .Ik pak als ik begin met werken de bestellingen zodat deze zo goed mogelijk bij de klant terecht komen. Verder verpak ik de producten per bepaalde hoeveelheid, bijvoorbeeld 25 gram of 10 stuks. Deze sticker ik dan zodat mijn collega’s het makkelijker in het systeem kunnen vinden. Ook help ik mijn collega’s met het zoeken van producten zodat bestellingen compleet gemaakt  worden.

Naam: Noelle
Wat doe ik bij Creadream: Orders lopen, ordercontrole, voorraad nakijken, kralen verpakken

noelle1

Bij Creadream verzamel ik de bestellingen, kijk ik ze na en verstuur ik ze. Als de werkdag begint doen wij dit altijd als eerst zodat wij er zeker van zijn dat alle bestellingen  op tijd de deur ui t zijn. Ik werk vaak met de weegmachine. Met de weegmachine zorgen wij er voor dat de delica’s en de rocailles gewogen en verpakt worden. Andere producten worden met de hand geteld of gewogen. Als de producten geteld en gewogen zijn worden ze ingevoerd en opgeborgen. Aan het eind van de dag worden de pakketjes en enveloppen die we die dag hebben ingepakt opgehaald door de bezorgdienst.

Naam: Kimberly
Wat doe ik bij CreaDream: Orders lopen, ordercontrole, kralen verpakken

kimberly2

Ik ben hier sinds oktober 2014 komen te werken. Als ik hier begin pak ik de bestellingen zoals deze zijn aangegeven. Daarna ga ik ze nakijken en ook verpakken in een envelop of een pakket. Vaak zit ik aan de weegmachine, hiermee kunnen we zo snel mogelijk de verschillende Miyuki kralen verpakken per 5 , 10 of 15 gram. Sinds december 2014 hebben we er al 48.095 verpakt. Ook sticker ik de Miyuki zakjes zodat het nakijken makkelijker wordt.

Wil je nog meer weten over ons? Stel gerust je vraag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *