Rijg je eigen armband via peyote stitch met bugles
Categorieën

Rijg je eigen armband via peyote stitch met bugles

In deze video laten we zien hoe je bugles en delica’s met elkaar kan combineren in een leuke armband. Want dat is wat we juist leuk vinden bij peyote: je kan ook verschillende soorten kralen combineren.

Peyote stitch wordt hier ook uitgelegd. En wil je meer weten over peyote, ga dan naar onze blog ‘Informatie over Peyote’.

De varianten zijn eindeloos, want je kunt alle soorten kleuren gebruiken, maar ook in de breedte variëren. En ben je nog niet zo bekend met de soorten kralen van Miyuki, dan leggen we in de blog ‘Verschil Delica en Rocaille’ het verschil uit tussen de 2 belangrijkste soorten.

Een uitleg om een leuke armband met delica’s en bugles te maken

We hopen dat jullie hier blij mee zijn. Als je graag nog iets anders zou willen zien op ons kanaal, laat het dan weten in de comments.

6 reacties

 1. Goedendag
  Heb een vraagje hoe groot zijn jou buisjes???
  En de delica kraaltjes. Zijn die 11/0

  Alsvast bedankt

   1. Ik heb je armband gemaakt maar weet nu niet hoe ik de sluiting moet bevestigen???
    Heb je daar ook een video van

    Ben een beginner en dat op mijn 67 leeftijd.

    Maar vind het heel mooi om te doen

    Alvast bedankt betty

    1. hi Betty,
     Leuk dat het gelukt is! Toevallig wil ik daar nog filmpje van maken. Want wat je kan doen is via ladder stitch nog paar kralen toevoegen en daar slide end tube https://www.creadream.nl/alle-producten/#/zoeken-op-trefwoord/slide+end+tube/ overheen schuiven. Nu weet ik niet hoe breed jouw armband is geworden en of er een slide end tube mooi op aansluit qua breedte. Anders kan je kijken of er een slide bar is die daar mooi bij past qua maat https://www.creadream.nl/alle-producten/#/zoeken-op-trefwoord/slide+bar/ . Bij deze moet je dan iets meer kralen rijgen, dit schuif je in de slot en je legt het dubbel neer, en dan rijg je het aan elkaar vast. Zie bijvoorbeeld https://www.youtube.com/watch?v=nXoPXcz9Q2E

     Mail anders gerust een foto van je armband en de breedte in mm, dan kunnen we nog wel meedenken. 🙂
     groetjes,
     Sandra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *