Visgraat peyote armbanden
Categorieën

Visgraat peyote armbanden

Een superleuke armband gemaakt met een variatie in de peyote steek. Ook als je geen ervaring hebt met peyote, dan is dit een prima armband om het uit te proberen.
De ideale sluiting bij deze variant zijn drukknoopjes, waardoor het perfect op elkaar aansluit.

Maar het is wel leuk om te zien dat twee nagenoeg dezelfde armbanden toch op een andere manier gemaakt kunnen worden.

We vonden namelijk een andere video met deze armband, die net anders begint en eindigt en hierdoor ook een karabijnslotje heeft gebruikt als sluiting. Je kunt bij deze namelijk de uiteinden in punten uit laten komen, zodat het mooi smal uitloopt voor een slotje.

Net als gewone peyote armbanden kun je met deze ook eindeloos variëren in de kleuren.

En hieronder nog een variant, met als sluiting een mooie knoop. Ook zou je hier met ronde peyote een plat stukje kunnen rijgen, die fungeert als knoop.

en op deze manier kun je ook de video uitkiezen die het beste bij jou past. Iedereen heeft wel een voorkeur voor een bepaalde uitleg of wil het sneller of langzamer volgen.

Veel plezier ermee!

2 reacties

 1. Even over de naaimachine. Hihi. Zijn allemaal naaimachine tekens zoals knopen aanzetten enz. Ik denk dat jullie een mooie een april grap hebben ????????????????????????????

  1. Hallo Hendrika,
   dank je wel voor je leuke berichtje!
   We hebben hier ook veel gelachen bij het voorbereiden van de foto en vinden het super om zoveel reacties te zien van iedereen.
   Fijn weekend!
   Gr. Carine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *