Inspirerende websites van kralendesigners
Categorieën

Inspirerende websites van kralendesigners

In deze blog vertellen we je graag over een aantal bijzondere ontwerpsters. Elk op hun eigen manier maken ze prachtige ontwerpen, dus zeker leuk om eens te kijken wat zij zoal maken.

Erin Simonetti

Erin Simonetti is een designer die veel voorbij komt in de facebook-groep ‘Seed Beads and More‘. Het leuke van haar is dat ze een aantal leuke toevoegingen heeft bedacht aan weefarmbandjes.

Zo heeft ze allerlei leuke extra’s, die de armband of ketting uniek maken, zoals het voorbeeld hiernaast. De kerstman valt buiten de weefarmband, welke ze na het weven nog net heeft geregen.

Julia Pretl

Julia Pretl maakt allerlei kleine boxjes, met name met de peyote stitch. Door de manier waarop het geregen wordt, staat het heel stevig en blijft het perfect in vorm.
Met diezelfde techniek maakt ze ook schildpadjes, halloween pompoenen, hangers, vazen en nog veel meer.

Hier zie je een Miyuki doosje, die gemaakt is door Sandra. Het is een mini replica van de dozen waar wij al onze Miyuki kleurtjes in ontvangen. Deze staat nu op het kantoor van de directeur van Miyuki!


Sabine Lippert

Een andere bekende designer is Sabine Lippert, die wereldwijd ook workshops geeft. Momenteel waarschijnlijk online, maar hopelijk snel weer in het echt.

Haar ontwerpen zijn altijd heel kleurrijk en elk is in meerdere kleurencombinaties gemaakt, welke altijd weer een heel ander effect hebben. Op haar site staan talloze ontwerpen, sommige gratis en andere betaald.


Sheila Root

Tot slot willen we je graag laten kennis maken met Sheila Root. Haar ontwerpen zijn enorm gevarieerd en vooral ook levensecht. Ze heeft diverse boeken, waarin ze patronen heeft voor vlinders, vogels en bloemen.

Maar daarnaast is haar Victoriaanse huis ook geweldig, waarbij je in peyote steek het complete huis, de inrichting, maar ook al het meubilair kunt rijgen.


We hopen dat jullie geïnspireerd worden door deze geweldige designers! Hebben jullie zelf ook een favoriet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *