CreaDream 14 jaar online! Trip down memory lane…
Categorieën

CreaDream 14 jaar online! Trip down memory lane…

CreaDream bestaat vandaag alweer 14 jaar! Met heel veel plezier pakken we nog dagelijks alle bestellingen voor jullie in.

Vind je het leuk mee te lezen hoe het allemaal was begonnen?

Op 12 juni ging de website online die ik, Sandra, als afstudeerstage mocht maken. Er waren toen 528 verschillende artikelen. Vraag niet hoe maar dat paste allemaal nog in mijn zolderkamertje.  Al snel was er ruimtegebrek en vond je de kralen dus overal door het huis heen. Om bij te houden wat waar lag waren er opslagcodes zoals OB (Onder Bed), VZ (VoorZolder) en GB (Gang beneden).


Mijn ‘eerste magazijn’

Na 2 jaren verhuisde ik naar een woning met daarnaast een groot magazijn in Almere. Nog meer ruimte voor nog meer kralen! Er waren toen 1.571 verschillende artikelen. Ik werkte toen nog vaak alleen, maar mijn Duitse herder Lara zorgde wel voor gezelschap. Deze puppy had veel speelruimte in het magazijn.


Lara, onze Duitse Herder

Vanaf 2010 kwamen er collega’s bij. Hieronder zie je een video  waarin we laten zien hoe de bestellingen worden gepakt in Almere.

Ik was erg blij met mijn collega’s want hierdoor had ik alle tijd voor Daan toen hij geboren werd in 2012 en voor Thomas toen hij werd geboren in 2014. Zij spelen nog steeds graag in het magazijn. Het begon met Meneer Post uitzwaaien tot post naar busje brengen en hun favoriete spelletje nu is het zoeken naar verdwaalde kralen onder de kasten (maar eigenlijk ook hutten bouwen met lege dozen).

Na 9 jaar werd ook dit magazijn te klein. Er waren ongeveer 5.300 artikelen online. In oktober 2016 zijn we verhuisd naar Son en Breugel met een dubbel zo’n groot magazijn. Er werden flink wat vrachtwagens volgeladen door een verhuisbedrijf en dat gaf een mooie kans voor Thomas om voor het eerst in een vrachtwagen te zitten. Toen al deze bakken uitgepakt waren en dus weer opgehaald konden worden greep hij meteen zijn kans mee te helpen met het laden van de vrachtwagen.

Momenteel hebben we maar liefst 5.652 verschillende artikelen online!

We hebben nog kasten die gevuld kunnen worden, dus laat maar weten wat jullie graag nog toegevoegd zouden willen zien! Stuur hiervoor een mail naar info@creadream.nl.

Graag zou ik deze kans gebruiken om erachter te komen hoe jullie mij hebben leren kennen. Hoe zijn jullie bij me terecht gekomen en hoe lang is dit geleden?
We hebben heel veel vaste klanten die bij ons blijven terugkomen en we zouden graag horen wat hiervoor de belangrijkste reden is.
Natuurlijk is er altijd ruimte voor verbetering. We horen het graag wanneer er iets is waar je tegenaan loopt, wat misschien handiger of duidelijker kan.
Willen jullie me dit laten weten? Dit kan via info@creadream.nl. Iedereen die mij hiermee wil helpen, geven we graag een extra kortingscode van 10% bij een volgende bestelling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *