Vintage stijl – prachtige poppen, ook met miyuki!
Categorieën

Vintage stijl – prachtige poppen, ook met miyuki!

Het is altijd leuk om te zien waar onze kralen terecht komen. We hebben zelfs een keer een bestelling gekregen van een garnalenkwekerij, die grote, gelijke kraaltjes nodig had om de snelheid van zijn waterroute te meten, zodat deze optimaal zou zijn! Voor ons natuurlijk een grote error, maar tegelijkertijd toch ook een beetje blij dat we hem hebben kunnen helpen.

Nu kregen we laatst ook een mailtje van Cecile, waarin ze vertelde over de poppen die zij aankleedde met prachtige vintage kleren en dat ze hierbij kleine kraaltjes gebruikte. Wij waren natuurlijk direct nieuwsgierig!

Ze schrijft dus veel breipatronen in deze magazines en hieronder zie je hier een aantal voorbeelden van. Het is dus niet met standaard breinaalden, maar met hele kleine naaldjes van 0,8 mm om deze kleine kledingstukken te kunnen maken.

Nadat we over en weer gemaild hadden hierover stelde ze voor om een aantal poppen op te sturen, zodat we deze echt goed konden zien en op de foto konden zetten. Hieronder zie je de prachtige details die zo zorgvuldig uitgewerkt zijn. Met één pop is ze al snel een aantal maanden bezig.

Maar als je op haar site kijkt, zul je nog veel meer zien. Hieronder één van de foto’s, maar dat is lang niet alles. Ben je ook nieuwsgierig en hou je van vintage stijl? Neem dan zeker een kijken op haar website www.cecilevandongen.nl voor nog meer moois!

Cecile, heel hartelijk dank voor het delen van je passie! We vinden het erg leuk om te zien hoe enthousiast je hier nog mee bezig bent.

Heb je nog vragen hierover, laat het gerust weten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *